Hvem i All Verden?

Kor i All Verden? er et  blandakor i Bartebyen Trondheim. Vi er ikke tilknyttet hverken skole, linjeforening eller noe annet enn oss selv. Koret ble startet av Åslaug Nymark, Knut Stokkebryn og Karoline Løvald Nordby høsten 2007, og har per i dag ca 50 medlemmer.
Vi ønsker et kor som er åpent for alle, derfor har vi ikke opptaksprøver eller krav om notekunnskaper. Vi har likevel en registersjekk, hvor dirigenten sjekker hvilken stemmegruppe du tilhører.
Vi stoler på din egen dømmekraft og krever ikke at du høres ut som Freddy Mercury eller Diana Ross, treffer du tonene og er sosial av natur er du alt vi trenger. Fokuset vårt ligger nemlig på det sosiale. Etter øving, som er hver onsdag fra 18:00 – 20:15 oppe på Gløshaugen, drar vi på Lyche for en korpils eller to.

Kor i All Verden? drives av frivillige for frivillige. Dugnadsånden står sterkt. Kontigenten på 350,- i semesteret går fullt og helt tilbake til medlemmene. Pengene brukes stort sett på noter, kaffe, te og festligheter.

Styret består av seks kormedlemmer med hvert sitt ansvarsområde. I tillegg har vi en flink dirigent som drar resten av lasset.

Repertoaret vårt er både vidt og bredt, og vi er åpne for det meste. Selv om det er dirigenten/den som skal arrangere sangene som har det siste ordet, ønsker vi at alle medlemmene i koret skal ha en stemmerett, og det er fullt mulig å foreslå yndlingssangen sin, enten det er  Grieg eller AquaLene.

Kor i All Verden? er medlem av Norges Barne- og Ungdomskorforbund (NOBU)

Dersom du ønsker å bli med i koret pleier vi å ha opptak i starten av hvert høst- og vårsemester. Disse vil bli annonsert på facebook siden vår HER. Du må gjerne også kontakte koret på mail: koriallverden@gmail.com, dersom du har noen spørsmål.

Sist oppdatert: 14.03.19

1 thought on “Hvem i All Verden?

  1. Pingback: Choirs – Trondheim Activities

Comments are closed.