Det blir korfest til helgen, heldigvis! Vi har i siste liten fått ordnet lokaler på
HiSTs avdeling for Helse og Sosial på Leangen. Hvis du ikke er lokalkjent i området kan du orientere deg litt her. (Tips: zoom inn og velg skråfoto.)
Det er det store, hvite kontorlignende bygget med grønt tårn. Burde være iøyenfallende nok. Buss 6 retning Værestrøa er den mest gunstige bussen å ta, men både 7’ern mot Vikåsen/Reppe og 36’ern til Brundalen/Jakobsli passerer i akseptabel gåavstand. Uansett går man av på stoppet merket Travbaneveien. Det er merkelig nok to forskjellige steder, men
6’ern stopper like utenfor HiST, mens 7 og 36 stopper nærmere den faktiske travbanen. I sistnevnte tilfelle går man ned trappen, til venstre under broen, over fotgjengerfeltet (se opp for grønn mann!) og så rett fram til du får HiST midt i fleisen. Skulle du få problemer med retningssansen kan det være en idè å alliere seg med lommekjente medkorister, eller ringe oss i styret. Det ordner seg!

Det blir som vanlig veldig Kor i All Verden?sk med medbrakte drikkevarer og ekte dugnadsånd. Koret ordner snacks og Kor Artig! med medhjelpere fikser lek og moro. Det blir en fin mulighet for oss å bli kjent med de nye gutta boys og omvendt.
Karoline åpner dørene klokken 19:00, men tar gjerne imot dekoratører før den tid. Gjerne en times tid.
I ettertid må vi også ha en ryddekomitè, ellers kan vi dessverre ikke holde fest. Så finn fram malerkosten eller moppen i deg og meld deg til tjeneste.
Generell påmelding foregår som vanlig også på forumet.

Vi ses på lørdag, da!

Leave a Reply