Endelig litt info på nettsiden ;)

Det har blitt etterlyst mer info på nettsiden, og her kommer det:

Frist for betaling av semesteravgiften er fredag 4. februar. Betalingsinfo finner dere på internsidene. Hvis alle har betalt innen fristen blir det utdeling av mapper og stjerner neste tirsdag. De som ikke har betalt vil bli hengt ut 😉 (med mindre de har en veldig god grunn, og har gitt beskjed til styret på forhånd)

Fredag 4. februar blir det også korfest! På tapetet finner du mer info om dette. Her finner du også info om viktige datoer i 2011. Det er fint om alle merker seg disse datoene, og holder de av i kalenderen.

Konserten blir forøvrig tirsdag 3. mai, da jeg bare har fått tilbakemelding om tre stk som absolutt ikke kan den dagen. Her har jeg ikke regnet med de som verken kan 3. mai eller 12. april.

Hytteturen blir siste helgen i mars (25.-27. mars), og det er viktig at alle melder seg på den inne på forumet. Påmelding til hytteturen er bindene, og fristen er 8. februar. Fint om dere melder dere på festen samtidig.

Når det gjelder styret har vi fått to utskiftinger, og består nå av:

  • Leder: Mona Aagedal
  • Noteansvarlig: Janne Yttermo Blomli
  • Økonomiansvarlig: Stefan Grønsberg
  • Kor Arti-sjef: Arne Martin Høglo

Leave a Reply