Nytt semester = Åpen øvelse!

Nå som sommeren er godt i gang, ser vi i koret frem til å møte akkurat deg på vår neste åpne øvelse 23. august i R9 (Gløshaugen NTNU) kl 17:45!

Men hvem er Kor i All Verden?
Om du er ny i bartebyen Trondheim, så er Kor i All Verden? et blandakor på om lag 45 medlemmer i alderen 20-30 år. Det som er så flott med oss er at vi er ikke tilknyttet noen linjeforening, men er sammensatt av studenter og ikke-studenter, som betyr du møter folk fra alle studier og yrker! Vi er et kor som setter et stort fokus på det sosiale, og har flere ulike arrangementer gjennom året som hyttetur, julebord, og flere morsomme fester. Vi deltar også på kor-helger i Trondheim, som Korstock og Sjungom hvor vi møter andre kor fra Trondheim og synger med dem gjennom en fantastisk helg fylt med sang!

Etter et vel gjennomført borgertog med alle Trondheims fine årstider!

Av sangferdigheter krever vi kun at du treffer rett tone, og alle sangene våre er veldig overkommelige med litt stemmeøvelser og hjemmeøving! Hvem vi tar inn avhenger av hvor mange vi har plass til i hver stemmegruppe, og i denne runden har vi et begrenset antall i alt og sopran (men om du er en i av disse stemmegruppene vil vi gjerne se seg på åpen øvelse)!

Vi kjører ikke audition hos oss, men heller en registersjekk sammen med vår fantastisk kompetente og snille dirigent Joakim. Dette skjer etter du møter korets styre for kanskje det hyggeligste intervjuet du vil oppleve!

Vi har nå åpen øvelse slik at du kan komme å prøve en øvelse sammen med oss!
Den vil finne sted 23. august i R9 (Realfagsbygget på NTNU Gløshaugen), kl. 17.45. På øvelsen vil nye søkere få godt informasjon om koret, bli litt kjent med oss og hva vi synger, samt mulighet til å skrive seg opp til opptak!

Link til arrangement!

Har du lyst til å søke Kor i All Verden?, men ikke mulighet til å delta på åpen øvelse? Send oss gjerne en mail eller melding på facebook/instagram.

Lyst å se hva vi synger og litt mer om oss? Sjekk ut youtuben og instagrammen vår!
Youtube: https://www.youtube.com/@koriallverden
Instagram: koriallverden