På forrige styremøte ble det vedtatt at hytteturen ikke blir før til våren da det krever noe planlegging og vi allerede har endel å jobbe mot dette semesteret. Det er jo straks både øvingshelg, konsert og plutselig blir det jul!
Vi ønsker altså å ha god tid til forberedelser, så vi kan få til en best mulig tur. Til det ønsker vi dugnadsånd igjen. Vi får det ikke til uten dere, folkens!
På forumet ligger det nå en hytteturkomitè der de som har en liten arrangør i magen kan melde seg. Poenget med denne er ikke at den skal ha alt ansvar for turen, men for forarbeidet. Når vi kommer til hytta vil alle måtte bidra litt for fellesskapet med matlaging eller underholdning og så videre.
Styret har noen tanker og idèer for turen, som selvfølgelig drøftes med den fastsatte komitèen. Vi vil også hjelpe til ellers. Vi satser på at det blir en fin og morsom gjeng som kan møtes (over en pils/kaffe/kakao?) en gang i blant og fundere litt.
Hiv dere på!

Vi minner også om helgens øvingshelg: lørdag 8. fra 11:00 til 16:00 og søndag 9. fra 12:00 til 17:00. Det blir lunsj på huset, så du trenger kun å ta med noter og godt humør. Har du forslag til morsomme avbrekk kan det være en fin ting å pakke med seg i tillegg.
Vel møtt!

Leave a Reply